Bruidsarrangement

De mooiste dag van je leven, gefeliciteerd! Wij willen je graag helpen met de voorbereidingen op beauty gebied. Op deze dag wil je er natuurlijk nog mooier uitzien dan normaal, daar gaan wij voor zorgen! Wij bieden arrangementen aan voor de grote dag. Je kunt hierbij denken aan (combinaties van) een volledige bruidsmake-up, harsen, gezichtsbehandeling, aanbrengen van gellak op de nagels en het bijwerken van de bruidsmake-up op de avond zelf. De arrangementen zijn in overleg samen te stellen zodat het arrangement volledig aansluit bij je wensen.

Bruidsmake-up

Soort: proef make-up
Tarief: € 33,00

Soort: bruidsmake-up
Tarief: € 40,00

Soort: feest make-up
Tarief: € 32,00

 

Duobehandeling

Gezellig met z’n tweeën komen? Dat kan! Omdat we bijna elke dag met z’n tweeën of drieën werken, kun je ook samen met je vriendin, moeder, zus of partner komen. Extra gezellig om samen naast elkaar te liggen en te ontspannen in dezelfde ruimte. Bij een duobehandeling houden we de reguliere prijzen aan per persoon. De prijzen voor onze behandelingen zijn te vinden onder het kopje ”behandelingen”.

Kidsparty

Hoe leuk is het om je verjaardag te vieren in een echte schoonheidssalon? Boek nu je beauty-meidenparty bij Studio Joy: een verjaardag om nooit te vergeten! De meiden kunnen lekker zelf hun gang gaan in de salon. Natuurlijk onder begeleiding. In overleg met u stellen bedenken we samen een geschikt arrangement: de meiden kunnen bij elkaar behandelingen doen of wij doen dat en laten we ze meehelpen.
Hierin is er keuze uit drie programma’s:

I)    Kleine gezichtsbehandelingetjes gedaan door een schoonheidsspecialiste
in combinatie met het lakken van de nagels.

II)    Kleine gezichtsbehandelingetjes bij elkaar doen onder begeleiding van een schoonheidsspecialiste. In combinatie met het lakken van de nagels.

III)    Een make-up workshop in combinatie met het lakken van de nagels.

Kosten voor het kinderfeestje € 14,50 per beauty. Inclusief wat lekkers, cake, een kleinigheidje voor elk deelnemend meisje en een cadeautje voor de jarige.